Anna Wirsén (se) og Christian Alvad (dk)

15-10-2019 kl.: 19.30

Christian Alvad

er en erfaren komponist og musiker, og anderkendt som en af landets bedste akustiske guitarister. Hans karakteristiske guitarspil, en melodisk strengeakrobatik med rødder i folk, blues og gospel, er solidt plantet i den nordiske tradition. Med små humoristiske fortællinger skaber han scenografien til sin musik, altid i tæt kontakt med sit publikum.

Christian har en vidtspændende baggrund. Han har indspillet musik med sherpaer i Himalaya, produceret tv-serie om slædehunde fra Alaska og udgivet sange i mange sammenhænge, bl.a. Højskolesangbogen. Som soloartist har han spillet utallige koncerter i Danmark og Europa.
Han har udgivet 12 solo-cd’er hvoraf de fire sidste er blevet nomineret til Award ved DMA folk

Anna Wirsén

er en svensk sangerinde med rødder i den nordiske visetradition. Hendes sange rummer en blanding af poetiske viser og hverdags-køkkenbordsrealisme.

Der er egne texter, og guldkorn fra Vreeswijk og Taube såvel som fra nutidige sangskrivere. I blandingen af alt fra kærlig sort humor, alvor, vemod, romantik og ind imellem en portion galskab, lades ingen uberørte.

Annas CD, Vardagsballerina er blevet til i samarbejde med musikere fra Norge og Danmark. Ikke bare har albummet fået fremragende anmeldelser, men blev også nomineret til årets vise-album af de svenske pladeselskaber.

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk