Den naturligt sunde familie

12-09-2019 kl.: 19:30

Foredragsaften om naturlig sundhed

Kom til en berigende og horisontudvidende aften om din og din families naturlige sundhed og trivsel. Hør om sundhed og søvn,
hvordan vi nemt og enkelt, og uden kemi, styrker både vores børns og eget immunforsvar, og hvordan vi helt naturligt kan booste og bedre vores psykiske velvære og energi. Afslutningsvis vil den nye nattelampe GLØD blive præsenteret (se mere på www.gloedaarhus.dk).

Fælles for aftenens 3 foredragsholdere er, at de alle er uddannet indenfor og har arbejdet i det etablerede sundhedssystem i mange år.
De er sidenhen blevet optaget af en mere helhedsorienteret tilgang til sundhed, med et stort ønske om at fungerer som et supplement til og brobygning mellem det holistiske/helhedsorienterede og det etablerede traditionelle sundhedssystem.

Maria Pinderup Langbak

Kalder sig til dagligt for Naturlægen og er uddannet indenfor både den klassiske lægevidenskab og den mere holistiske tilgang til mennesket. Som speciallæge i almen medicin, heilpraktiker og akupunktør er ønsket at være brobygger mellem de to verdener, for det er der i sandhed brug for, hvis man vil optimere på sit helbred.
Foruden ovenstående har Maria forsket et år i fedme og metabolisk syndrom, mange års undervisningserfaring, er forfatter og holder foredrag over hele landet. Læs mere på www.naturlægen.com

Anette Straadt

Naturlig sundhedsplejerske, forfatter og uddannelsesleder. Anette har med stor succes i årevis hjulpet forældre til at skabe naturligt sunde og raske børn fri for snot, øreproblemer, dårlig søvn, eksem, allergier, forstoppelse, refluks og meget mere.
Anette er uddannet sundhedsplejerske og har derudover nørdet i den nyeste viden om kost, tarme, fedtsyrer med mere i mere end 11 år. Læs mere på www.æblebørn.dk

Dorte Julius Krog

Uddannet Heilpraktiker og har tidligere arbejdet som farmakonom. Hun har klinikken RASKNU i Viby, hvor hun arbejder med bl.a. humør, angst, stress, spiseproblemer samt stofskiftelidelser.
Læs mere på www.rasknu.dk

Hvis du er nysgerrig på at få viden og konkrete redskaber til at styrke dit og din families naturlige sundhed og trivsel, så sæt kryds i kalenderen, book barnepigen og hav notesblokken klar – vi ses torsdag d. 12/9-19 kl. 19.30 på Elværket , Thorsvej 4, 8230 Åbyhøj.

Program:

  • 19.30 kort præsentation af aftenens program.
  • Naturlægen Maria Pinderup Langbak fortæller om naturlig sundhed samt søvnen og dens vigtighed (40 min.).
  • Sundhedsplejerske, børnesundhedsvejleder m.m. Anette Straadt guider os til, hvordan vi styrker vores immunforsvar og undgår snot, infektioner og visse allergier (40 min.).
  •  Kort pause (15 min.).
  • Heilpraktiker Dorte Julius Krog fortæller om fysiske årsager til dårligt humør og energimangel, og hvordan vi kan få det bedre med praktiske og naturmedicinske tiltag (40 min.).
  • Iværksætterne, læge Ph.d. Anna Winthereik og sygeplejerske Ph.d. Kristina Laut Matzen, bag nattelampen GLØD præsenterer netop denne geniale nattelampe, der giver et sundt lys om natten.

Der er mulighed for at købe kaffe/te og lidt sødt.
Programmet forventes at slutte kl. 21.30.

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk