Dreamers’ Circus

14-01-2020 kl.: 19:30

UDSOLGT

Dreamers’ Circus

er et fantastisk band, der skal opleves live. Musikken trodser traditionelle genre-bestemmelser og favner bredt. De tre spillemænd Nikolaj Busk, Rune Tonsgard Sørensen og Ale Carr har gennem de sidste 10 år taget publikum og anmeldere med storm med deres særlige mix af fortolkninger af traditionel nordisk folkemusik og egne originale kompositioner i trioen Dreamers’ Circus.

De tre musikere har forskellige musikalske baggrunde. Tonsgaard kommer fra den klassiske musik, Busk fra jazz og Carr fra folkemusikken, men det, der samler dem, er deres kærlighed for folkemusikken. Musikerne mødte hinanden ved tilfældigheder på en bar i København, hvor de begyndte at jamme sammen, og hurtigt blev det klart, at der var en helt særlig musikalsk kemi mellem dem. Siden da har de turneret i Skandinavien og resten af Europa samt Japan, Australien og Nordamerika.

I årenes løb er det også blevet til priser ved Danish Music Awards, et Ridderkors og en stjernedryspris fra Kronprinseparret, samt en voksende lytterskare, der trofast følger bandets konstant nytænkende musik.

Vi er så heldige at få besøg af dem på Elværket!

Medvirkende:
Rune Tonsgaard Sørensen, violin
Ale Carr, cittern
Nikolaj Busk, klaver og harmonika

Koncerten varer ca. to timer inkl. pause

Se mere til Dreamers’ Circus på hjemmesiden, og lyt til et par udvalgte numre:

Official website: http://www.dreamerscircus.com/

Dreamers’ Circus – ‘A Room in Paris’ – Live From a magical night at VEGA in Copenhagen on May 20th 2016: https://www.youtube.com/watch?v=oCy3hB3Xz_Q

Dreamers’ Circus – ‘Then We Waltzed’ – Music Video august 2018: https://www.youtube.com/watch?v=uoWdtwzqt1o

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk