ELISABETH MED ROCKBAND

08-05-2019 kl.: 19:30

UDSOLGT

ELISABETH

Elisabeth er en tur tilbage på live scenen, efter nyeste roste udgivelse ’Rettidig Ømhed’ som udkom 16. august 2017 – på sangerindens 60-års fødselsdag.

Elisabeth startede sin musikkarriere i det forrygende pop-/rockband Voxpop. Orkestret skabte opmærksomhed via skarpe tekster og betragtninger samt energiske sceneoptrædener.

Elisabeth Gjerluff Nielsen er også flittigt benyttet som tekstforfatter og har bl.a. skrevet store sange som ”Jeg vil la lyset brænde”, ”Brændende Læber” og ”Holder øje med dig” til Ray Dee Ohh, Søs Fenger, Lis Sørensen og mange andre.

Voxpop blev springbrættet til en solokarriere som startede i 1984 med albummet ’Elisabeth’, som bl.a. indeholdt storhittet ’En sømand som dig’, ’Hud mod hud’ etc. Siden er der mellem andre medie-aktiviteter (tv-radio-og forfattervirksomhed) med jævne mellemrum udkommet albums fra Elisabeth, og det helt nye ’Rettidig Ømhed’ er sangerindens 10 voksen album. Allerede på åbningsnummeret ’Natten er bare nat’ hører man tydeligt, at Elisabeth og hendes uimponerede musikere ikke har glemt rocken. Elisabeth sparker døren ind og synger ærligt om den moderne kvinde, der hos Elisabeth er faretruende tæt på at sætte sig selv over styr i sine krav til det hele.

Nu er Elisabeth klar til at præsentere sangene fra det nye album (plus naturligvis højdepunkter fra det omfattende bagkatalog) live med sit orkester bestående af fire unge århusianske mænd med en gennemsnitsalder på ca. 42 somre.

Her er en smagsprøve fra seneste album:

https://www.youtube.com/watch?v=c3vZpb6vRYI&list=PLWiQdayplg5pR2YyNEIKXiqYG8lU-b1dw&index=2&t=0s

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk