Gin & Jazz – Swing, Lindy Hop, Talks & Food

23-02-2019 kl.: 16:30  til kl.: 02:00

Gin & Jazz – Swing, Lindy Hop, Talks & Food


Lad propperne springe og swingmusikken flyde, når vi giver dig adgang til en eksklusiv jazzklub fra 1920’ernes mellemkrigstid. Elværket Åbyhøj emmer af livlig eskapisme og danseglade mennesker, når vi byder op til fest, mad og dans i tidens ånd.

En aften for fuld musik
Med en besætning på 17 mand, kommer taget til at løfte sig, når Keep The Change Big Band spiller op til dans i løbet af aftenen. Imellem settene vil dygtige DJs fra Swingerklubben Swingerklubben fylde rummet med et perfekt afstemt lydbillede.

Workshop i Lindy Hop
Der er også plads til dig på dansegulvet. Arrangementet krydres med skønne swing- og lindy hop dansere, og med begynder-workshop først på aftenen, er der ingen undskyldning for ikke at indtage dansegulvet.

Smukke lokaler og eksklusiv bar
De nænsomt restaurerede lokaler med højt til loftet, originale fritlagte spær, konstruktioner og brede plankegulve giver plads og rum til livlig dans og høflig konversation. Endvidere vil antikke møbler og oppyntning være med til at cementere et look anno 1925. I baren er der rig adgang til lækre drinks og cocktails, serveret i samarbejde med Njord Gin og deres kyndige bartendere.

Dress to impress
Pust støvet af The Great Gatsby, eller gense filmen, for denne aften udgør disse scener inspirationen til gæsternes forrygende festlige påklædning. Find gallakjolen, jakkesættet og lakskoene frem, stryg skjorten, sæt en fjer i hatten, vælg den mest udfordrende læbestift og stik cigaretrøret i håndtasken. Så er du klar til Gin & Jazz på Elværket.


Festmenuen
I ugen op til, tænder vores kokke gassen og starter gryderne op, for at forberede en raffineret og gedigen tapasbuffet. Klokken 18:00 står højbordene klar med hvide duge til fællesspisning. Skriv til os, hvis I ønsker en vegetar menu. Der vil også være mulighed for at købe lette måltider fra kl. 20.30 – 02.00

Program:
16.30 Dørene åbnes og der bydes på en gratis gin & tonic
17.00 Speedforedrag
18.00 Tilpasset tapasbuffet efter datidens køkken
19.00 Speedforedrag
20.00 Workshop i Lindy Hop (Begynder)
21.00 Keep The Change Big Band
22.00 DJ fra Swingerklubben
23.00 Keep The Change Big Band
00.00 DJ fra Swingerklubben
02.00 Tak for i aften

Gin & Jazz er en del af Århundredets Festival.
Arrangeret af
Folkeuniversitetet i Aarhus og Prima Event.

 

 

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk