I Think You’re Awesome

25-01-2019 kl.: 19:30

I Think You’re Awesome

med Taiga String Quartet – ‘Suite to be You and Me’

“…The Next Big Thing i dansk jazz!“ – Niels Overgaard, Jazznyt

Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front lader jazz-sekstetten sig inspirere af alt fra legende, afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskriver-tradition. Resultatet er en nyskabende og meget kritikerrost lyd, som bandet selv kalder indiejazz.

Det er jazz som er dragende og vedkommende for alle, det er instrumentale historier om alt lige fra bøger til fodbold, ungdommens minder og fællesskabets tryghed.

I anledningen af bandets 10-års jubilæum i 2019 fokuserer det på en række musikalske samarbejder. Noget, som har kendetegnet gruppen gennem alle 10 år, hvor bl.a. trad-jazz koryfæet Ole Fessor Lindgren, DRs Big Band, strygerorkestret SMIF, indiejazz kollegaerne Røgsignal, og saxofonisterne Christian Vuust og Jens Christian ‘Chappe’ Jensen har spillet med på bandets musik.

Det første af disse samarbejder i 2019 bliver med Taïga String Quartet. Den Berlin-baserede gruppe er i absolut topklasse. De har et solidt fokus på moderne musik, men stadig en vidunderlig klang og virtuositet, der fænger og fascinerer.

Sammen med Taiga String Quartet spiller I Think You’re Awesome det helt nye værk Suite to Be You and Me skrevet af kapelmester Jens Mikkel Madsen. Suiten blander de to gruppers særlige lyd og låner af hinandens styrker, så resultatet bliver helt unikt.

Line-up:
I Think You’re Awesome:
Jens Mikkel Madsen (bs), Alex Jønsson (gtr), Morten Kærup (gtr/banjo), Lars Fiil (keys), Frej Lesner (perc/electronics), Andreas Skamby (drm).

Taïga String Quartet:
Louise Gorm (vl), Jessica Ling (vl), Alice Vaz (vla) Maria Edlund (cl)

Se video >>>HER
….. og >>>>>HER

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6979 8230  .  mail@el8230.dk