Lokalcenter Jazzkoncert

21/10/2020 kl.: 13  til kl.: 15

Musikere fra Aarhus Jazz Orchestra & Sanger Signe Juhl

Den amerikanske jazzsangerinde, komponist og skuespiller Peggy Lee ville i år have fyldt 100 år. Det fejrer musikere fra Aarhus Jazz Orhcestra i fornemt selskab af sangerinden Signe Juhl ved en gratis koncert på Elværket.

Kom med til en velswingende koncert på Elværket, når en fraktion fra Aarhus Jazz Orchestra sammen med den fantastiske sangerinde Signe Juhl fejrer jazzikonet Peggy Lee. I hele seks årtier var Peggy Lee (hvis navn i virkeligheden var Norma Deloris Egstrom) en velkendt stemme på de amerikanske hitlister, såvel som et hyppigt optrædende ansigt i Hollywoods filmkatalog. I sommeren 1942 optog hun sit første hit med titlen Why Don’t You Do It Right?, hvilket ledte til et fyrrigt årti med et væld af storslåede hits såsom It’s a Good Day, I Don’t Know Enough About You og I Got It Bad (And It Aint Good) – flere af disse sange var Peggy Lee selv med til at skrive.

2020 er også året, hvor vi fejrer 75-året for Danmarks befrielse. Derfor vil koncerten både byde på nogle af de største hits fra det 1940’erne, hvor Peggy Lee for alvor brød igennem på den amerikanske jazzscene, samt enkelte numre fra den danske samtidsmusik.

Koncerten præsenteres i samarbejde mellem Aarhus Jazz Orchestra, Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, Lokalcenter Åbygård og Elværket.

Der er et begrænset antal pladser til koncerten. Alle covid-19 restriktioner vedrørende afstand, forsamling og hygiejne overholdes naturligvis.

www.aarhusjazzorchestra.dk

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk