Sangskriveraften

03-06-2019 kl.: 19:30

Randi Gustafsson – Oliver Dengsø – Morten Rune

Denne aften får Elværket besøg af tre unge, spændende sangskrivere. Alle tre har egne bands, men denne aften er de solo, med hver deres sange. Selvom de er unge har de meget erfaring med at skrive og udgive sange, og har optrådt på et hav af scener. Så det bliver en helt særlig aften, med sange og tekster og stemninger fra disse 3 kunstnere. Kom og oplev denne unikke koncert!

Randi Gustafsson er sanger og guitarist i bandet Phosphor Kid, men har derudover en lang række bands og musikalske projekter på CV’et. Hun er inspireret af 90’ernes alternative rockscene, men blander den med en sødme og melankoli, som har fået folk til at sammenligne hende med The Cardigans og Angel Olsen. Randi Gustafsson har skrevet en stor del af sine sange på en 3 mdr. lang inspirationsrejse i Austin (TX), og vil gerne, med sin musik, ramme lyden af amerikanske landeveje i skumringtiden. Sidste gang Randi Gustafsson spillede solokoncert, var det på et udsolgt Voxhall, som support for det amerikanske band Low.
Se og lyt mere til Randi og Phosphor Kid på Facebook: http://www.facebook.com/phosphorkid

Oliver Dengsø er sanger og guitarist mm i eget band. Oliver Dengsøs sange inviterer os lyttere med ind i et, ellers isoleret, univers af minder og skæve betragtninger. Gerne med en ironisk distance. Oliver Dengsø har udgivet 2 EP’er og et album og er af Karrierekanonen blevet sammenlignet med Bon Iver. Med sangen Deep Lagoon har Oliver Dengsø ligget på førstepladsen på P3’s Barometerliste. Han har spillet på en lang række scener, blandt andet Pumpehuset, Atlas, Radar, PDH Music Showcase Aften, Finalen til Fatter Eskil Prisen, Musikhuset Aarhus, og varmet op for Karl Emil, Warhaus, Back To Back m.fl.
Se og lyt mere til Oliver Dengsø på Facebook: https://da-dk.facebook.com/oliverdengsoe/

 Morten Rune er sanger og guitarist i bandet Ellie. Ellies musik trækker nostalgiske tråde langt tilbage i musiktraditionerne, men med et lydbillede, som tydeligt ønsker at sætte de gamle dyder i en mere moderne kontekst. Der er utvetydige referencer til de store amerikanske og canadiske folk/rock-helte, men også et ærbødigt nik i retning af de britiske rockikoner, som f.eks. Beatles og Pink Floyd.
På denne aften, vil Morten Rune præsentere sangene i en mere “stripped down” setting, hvor han, bevæbnet med et par gamle guitarer vil invitere jer indenfor, i et, på en måde velkendt, men også helt nyt univers, hvor der fortælles historier om at rejse, at leve og at elske.
Se og lyt mere til Morten og Ellie på Facebook: https://da-dk.facebook.com/elliemusicdk/

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk