Signe Svendsen Solo

26-09-2019 kl.: 19:30

Signe Svendsen Solo
Vi kunne ikke lade være med at invitere denne ven af huset igen. Signe går på scenen med et sjældent nærvær og en evne til at røre sit publikum. Hendes stemme står klart og stærk og hun er en sikker entertainer. Om det at optræde solo siger hun:” Der er så meget på spil, når man går alene på scenen. Publikum er min makker og det er sammen med dem, det hele skal bygges op. Det kan være ret intenst, men også ret interessant at mødes lige dér, hvor ting bliver nære og sårbare.”
Hun har sit eget ståsted på den danske musikscene. De klare tekster og pop/folk-lyden er blevet hendes kendetegn, og med sange som ”Strejfer” og ”Rift” har hun sat sit aftryk på dansksproget musik. Hun er ikke bange for at være politisk, at tale om hverdagen eller give sit take på vores fælles virkelighed. På alle måder en vedkommende artist.
Signe Svendsen har igennem mange år turneret med sit faste band, men har den seneste tid kastede sig over solokoncerterne med stor succes.
Udgivelser:2016 –Rift2013 –Kun De Faldne Rejser Sig Igen 2010 –Ny Passager Sangen ”Hjemløse Hjerter” er optaget i Arbejdernes Sangbog i 2014. Teksten til ”Ny Passager” blev brugt ved Folkeskolernes Skriftlige Afgangseksamen i 2011.

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk