The Kutimangoes

24/09/2020 kl.: 19:30

The Kutimangoes er en fest!

Bandet spiller et særligt mix af afrobeat og jazz og overalt har de fået fremragende anmeldelser for deres koncerter og musik. Senest har gruppen udgivet albummet AFROTROPISM (september 2019) på Tramp Records og bl.a. fået disse ord med på vejen:

POLITIKEN giver 5 ud af 6 hjerter:
Begejstret fortolkning af afrikansk musik: Dansk verdensmusik i verdensklasse: The Kutimangoes tager den afrikanske inspiration til et nyt niveau på gruppens tredje album ”Afrotropism”.

GAFFA giver 5 ud af 6 stjerner:
Med det nye album, Afrotropism – som vitterligt er vellykket – vil flere hovedveje ud i verden potentielt åbne sig for orkesteret. KutiMangoes har fra start imponeret, men den stringens, ro og nerve, der har indfundet sig i orkesterets nye musik vil kun aftvinge yderligere respekt. Det er raffineret, forfinet, happy og helt naturligt organisk. Og alt det tilsammen gør, at jeg vil hævde, at dette er noget af det bedste og mest stringente fra den danske verdensmusikscene i flere år.

JazzNyt:
The KutiMangoes har aldrig været stærkere…et af de bedste livebands på den festlige del af den danske jazzscene…original afrojazz i verdensklasse.”

AFROTROPISM er opfølgeren til The KutiMangoes’ prisvindende første to albums, der sammenlagt har modtaget 8 DMA nomineringer, 2 DMA priser, nominering til Preis der Deutsche Schallplattenkritik

Bandet har siden de fandt sammen i 2012 spillet over 150 koncerter i hele verden, bl.a. på Roskilde Festival, Jarasum Int. Jazz Festival (S. Korea), Jazzy Koum Ben (Mali), Reeperbahn Festival (DE), Reykjavik Jazz Festival (I), OCT-Loft Festival (C) mfl

The KutiMangoes er:
Michael Blichersaxophones and flute
Gustav Rasmussentrombones and guitar
Aske Drasbæksaxophones
Johannes Buhl Andresenfender rhodes and moog bass
Casper Mikkelsen/Eddi Jarldrums
Magnus Jochumsenpercussion

Lyt til en stueoptagelse (!) af nummeret Bamako By Bus med The Kutimangoes: https://www.youtube.com/watch?v=seKC_lqPgHI

 

 

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk