Bliv medarrangør

OBS! På grund af den aktuelle Corona situation skal du være opmærksom på at der max må opholde sig 94 personer på Elværket. Dette er et bruttotal som inkluderer arrangører, personale osv.

Kom og lav et arrangement i dit lokale kultur- og medborgerhus!

Vi mangler både nørder, ildsjæle og andet godtfolk som har lyst til at lave deres egne personlige arrangementer på Elværket. 

Vi vil meget gerne stille Elværket til rådighed for dig, der har lyst til at stå for et arrangement. Det kan være alt fra foredrag til blomsterbinding, familieaktiviteter, fællessang, skakturnering mv. Alle ideer er velkomne!  

Der er overordnet to forskellige måder at afholde et arrangement på: 

  • Du låner Elværket til medborgeraktiviteter, hvor arrangementet ”løber rundt i sig selv”. Du må gerne tage entré, som kan dække udgifter i forbindelse med arrangementet. Et eventuelt overskud deles mellem arrangør og Elværket. 

Eller  

Sådan gør du, hvis du vil låne huset

Du sender en beskrivelse af din idé, inklusiv ønsker til, hvornår dit arrangement skal afholdes. Beskrivelsen sender du via skemaet nedenfor.

  • I kalenderen på hjemmesiden: https://el8230.dk/kalender/, kan du se, hvilke dage huset er ledigt. Som udgangspunkt skal arrangementerne helst ligge mandag-torsdag, da huset ofte er lejet ud fredag-søndag.
  • Når vi har modtaget din beskrivelse af arrangementet, vender vi tilbage med svar snarest muligt.

Elværket vil gerne hjælpe 

I Elværket er vi en flok glade frivillige, som alle medvirker til at skabe succes omkring arrangementerne i  huset. Vores frivilligværter hjælper dig med forskellige praktiske ting i forhold til dit arrangement. Hjælpen er 100% baseret på frivillighed, så hvor meget eller lidt vi kan hjælpe, er forskelligt fra gang til gang. 

Vi kan hjælpe med

  • evt. barsalg og bemanding af baren. Det er Elværket, der får indtægten herfra
  • opstilling af borde, stole og evt. scene
  • evt. lydmand, hvis du skal bruge lydanlægget rengøring
  •  annoncering på vores hjemmeside, Facebook, nyhedsbrev og i pressemeddelelser

Mange hilsner 

Torben Haugaard og Anne Bech;  

event@el8230.dk 

OBS kontakt musikgruppen, hvis det drejer sig om et musikarrangement

 

 

 

 

 

 

 

 

Elværket Åbyhøj  .  Thorsvej 4  .  8230 Åbyhøj  .  6079 8230  .  mail@el8230.dk