Dit event

Kalder nørder, ildsjæle og andet godtfolk!

Elværket er for alle som har lyst til at lave arrangementer i det lokale kultur- og medborgerhus.

Et vigtigt formål i foreningen Elværket Åbyhøj er at skabe ejerskab blandt åbyhøjborgerne over deres lokale kultur- og medborgerhus. Vi vil derfor gerne give alle åbyhøjborgere mulighed for at gøre Elværket til lige præcist det, som de drømmer om, det skal være.

Vi stiller Elværket til rådighed for dig, der har lyst til at stå for et arrangement. Det kan være alt fra foredrag til blomsterbinding, familieaktiviteter, fællessang, skakturnering mv. Alle ideer er velkomne!

Der er overordnet to forskellige måder at afholde et arrangement på:

Den ikke-kommercielle

Du låner Elværket til medborgeraktiviteter, hvor arrangementet ”løber rundt i sig selv”. Du må gerne tage entré, som kan dække udgifter i forbindelse med arrangementet. Et eventuelt overskud deles mellem arrangør og Elværket.

Sådan gør du, hvis du vil låne huset

Du sender en beskrivelse af din idé, inklusiv ønsker til, hvornår dit arrangement skal afholdes. Beskrivelsen sender du via formularen nedenfor.

 • I kalenderen kan du se, hvilke dage huset er ledigt. Som udgangspunkt skal arrangementerne helst ligge mandag-torsdag, da huset ofte er lejet ud fredag-søndag.
 • Når vi har modtaget din beskrivelse af arrangementet, vender vi tilbage med svar snarest muligt.
 • Fremmer dit arrangement bredden af kulturelle arrangementer på Elværket, kan du overveje at søge Hugo og Stinnes fond.

Den kommercielle

Du lejer Elværket til arrangementer hvor arrangør, oplægsholdere eller andre skal honoreres og du derfor er nødt til at opkræve et deltagergebyr.
Læs mere om leje af Elværket

OBS kontakt musikgruppen, hvis det drejer sig om et musikarrangement

   

   

   

   

   

   

   

  Få nyhedsmails fra Elværket