Lej bod til julemarkedet

Julemarkedet i Åbyhøj afvikles altid den sidste weekend i november på Elværket.

Markedet arrangeres af Åby Biblioteks Venner og Elværket i samarbejde. Der er plads til 20 boder og der er en cafe, gratis entre og god stemning.

Man kan søge om en bodplads 1 eller 2 dage. Julemarkedets arbejdsgruppe udvælger bodholderne, ud fra høj kvalitet, kunsthåndværk og mangfoldighed.

Sådan søger du om en bod

Ansøgning sendes til  bibvenner@gmail.com med oplysning om:

Navn, adresse, mail adresse, mobil nummer, beskrivelse og foto af kunsthåndværket/varerne som du ønsker at sælge. Skriv om du ønsker en bod lørdag, søndag eller begge dage En bod koster 150 kr. pr dag.

Ansøgningsfristen er d.6 august 2023 kl.23.59. 

Hvis man får en bodplads skal man have betalt medlemskab af Åby Biblioteks Venner eller Elværket senest d.1/9 2023.

Alle ansøger får besked om de har fået en bod eller ej sidst i uge 33. Der laves en afbudsliste, hvis der er flere ansøgninger, end der er boder til.

OBS: Firmaer med CVR-nr kan ikke få en bod på julemarkedet.

Praktiske informationer

En bod består af: et bord på 80 cm x 125 cm. Bordet står ca.100 cm fra ydervæggen. Afstand mellem bordene er 75 cm der må gerne udstilles ved den ene side af bordet, men sådan at den også kan bruges til ind og udgang til boden. Foran bordet og ind i lokalet må man benytte max 50 cm.

Det vil sige at arealet på en bod max er 190 cm i bredden og 230 cm i dybden. Der er også mulighed for at søge om en bod udenfor.

Seneste indlæg
Få nyhedsmails fra Elværket