Acoustic Lounge

Acoustic Lounge spiller på Elværket i Åbyhøj

En fantastisk rytmegruppe, der bærer de smukke melodier!

Acoustic Lounge består af inkarnerede og professionelle musikere. Besætningen er klaver/sang, kontrabas, sax, rytmegruppe/percussion.

Bandet har et varmt og behageligt lydbillede, hvor intensiteten er bevaret. Repertoiret spænder bredt – alt fra Stevie Wonder og Sting til Cole Porter og Jobim.

Udgangspunktet for orkestret er den gode sang på det gode groove med rytme-referencer til Cuba, Brasilien og Afrika.

Orkestret blev dannet for mere end 10 år siden ud fra et ønske om at danne et orkester, baseret på percussion frem for på trommesæt. Ofte anses percussion som et ekstra musikalsk ‘krydderi’, der kan skæres fra. Men hos Acoustic Lounge er percussion både sovsen og kartoflerne – det danner grundkernen i lyden og er dermed en uundværlig del af orkestret.

Acoustic Lounge er som en kamæleon, der skifter farve i løbet af en koncert: groovy soulsange med cajon, brasiliansk bossanova med pandeiro, afro-jazz med congas og koklokker.

Musikerne i Acoustic Lounge

Musikerne i Acoustic Lounge

Gabor Bolla sax. I 2004 modtog Gabor Hans Koller Prisen som “Årets Talent” i Østrig og i 2005 vandt Bolla-kvartetten både Grand Prix og Prix du Public på Avignon Jazz Festival i Frankrig. I 2006 vandt han Hans Koller-prisen – “New York Stipendium”. I løbet af det sidste årti har han arbejdet med Mike SternRandy Brecker, Gary Peacock, Kirk Lightsey, Alvin Queen, Jimmy Wormworth, Billy Drummond, Robert Hurst, Alex Riel, DR Big Band og mange flere.

Søren Baun vocals/piano. Sanger, pianist, sangskriver og arrangør. Har udgivet 5 singler i eget navn og albummet ”Baun On Beatles – Live at The Village” i 2019. Søren har spillet med mange artister på scenen og i studiet, heriblandt Hans UlrikDR Big Band, ClaudiaCampagnol, Touché Vocal jazz ensemble, Simon Spang-Hanssen, Omar Lye-Fook og Victor Jones.

Michael Hartvig percussion. Grundlægger af bandet. Har spillet med mange forskellige danske artister og bands igennem de sidste 20 år. Michael har studeret percussion på Cuba og er et rytmisk legebarn med et kæmpe setup af lyde fra hele verden.

Mikkel Schnettler percussion. Grundlægger af bandet. Percussionist, producer og multiinstrumentalist. Har indspillet og turneret med mange forskellige kunstnere, bl.a. Django BatesDR Big Band, Simon Spang-Hanssen, Zididada, Annette Heick, Rasmus Nøhr og Karen Mukupa.

Mathias Petri. Vi har mange sublime jazzbasister i Danmark, og der kommer nye til. VI præsenterer denne aften Mathias Petri født i 1991 som et nyt og spændende navn men også allerede etableret på den danske jazzscene, hvor han har spillet sammen med prominente jazzmusikere som Niels Jørgen Steen, Mads Tolling. Mathias Petri har afsæt i bachelor fra Rytmisk Musikonservatorium og en kandidat fra Manhatten School og Music i 2016.

Detaljer om eventet
 • Startdato
  8. februar 2024 19:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden koncerten.
 • Pris
  Pris
  Medlemmer af Elværket: 140,- Andre: 160,-
Få nyhedsmails fra Elværket