Blum & Haugaard Band

Helene Blum & Harald Haugaard Band ”Strømmen” Tour

Der flyder en strøm af musik, poesi og liv gennem sangerinden Helene Blum & violinisten Harald Haugaards første fælles album. En strøm hvor det enkelte ord, den enkelte tone og det enkelte individ er en del af noget større. Er en del af en brusende strøm, der har flydt gennem musik, traditioner og mennesker i århundreder.

Blum & Haugaard har selv skrevet musik og tekst til en stor del af albummet, som også indeholder ny musik til digte af nogle af Danmarks berømte digtere og originale nyfortolkninger af traditionel dansk folkemusik. Drømmende sange om forførende forelskelse, angst eller evige nordiske sommernætter møder rasante og innovative instrumentalstykker.

”Strømmen” er blevet til i det legendariske københavnske Medley Studio i samarbejde med Blum & Haugaards eget band, som siden begyndelsen i 2008 har rejst Europa, Nordamerika og Japan tyndt med deres integritet, virtuositet og nærvær og vundet publikums ører og hjerter fra Elbphilharmonien Hamborg til store canadiske sommerfestivaler. Blum & Haugaard Band har vundet talrige priser som f.eks. den europæiske folkemusikpris ”Eisener Eversteiner” og er blevet et af Danmarks mest eftertragtede ensembler internationalt set.

Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender Blum & Haugaards musikalske univers med gennemmusikalsk spilleglæde med umiddelbar musik, der ikke behøver at gå omvejen gennem hjernen for at gå direkte i sjælen og ramme publikums rødder. Deres musik er tidløs, men lader dog historien strømme i fremtiden, og er på en og samme tid genkedelig og dog mærkeligt fornyende.

I forlængelse af ”Strømmens” tilblivelse tager Blum & Haugaard på turné og rammer koncertsale, festivaler, kirker og spillesteder i Europa og Nordamerika i løbet af 2020 og 2021. Alle inviteres med i strømmen af musik og poesi.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=062QVJtZOU4

Helene Blum & Harald Haugaard Band:
Helene Blum: sang
Harald Haugaard: violin
Kirstine Elise Pedersen: cello
Mikkel Grue: guitarer
Mathæus Bech: kontrabas
Sune Rahbek: slagtøj

Detaljer om eventet
 • Startdato
  1. oktober 2020 19:30
 • Slutdato
  1. oktober 2020 23:30
 • Pris
  Pris
  Pris for medlemmer: 150;- Andre: 170,-
Få nyhedsmails fra Elværket