I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Hun er blevet kaldt ”The Queen of Cool”, og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90’ere har hun sendt hele ti plader på gaden og leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker.

Magi og inderlighed

Spørger man landets musikanmeldere, så er en koncert med Dicte veloplagt og stålsat, der er magi og inderlighed og øjeblikke af skønhed mixet med rå attitude. Hendes sange kryber ind under huden på lytterne, de er rene, stærke, sfærisk og forfinede og altid med den stærke vokal i centrum. En anmelder har udtrykt det som ”en sanselig rejse man ikke har lyst til at vende hjem fra”.

På tour med nye sange

Senere i efteråret 2020 kommer der en ny udgivelse fra sangerinden, men allerede i september får publikum en unik mulighed for at høre de nye sange, i nedbarberede duo versioner, inden de bliver udgivet.
Koncerterne bliver på en gang intime, nærværende, funky og storladne, og Dictes store stemme er som skabt til denne form for koncerter.

Til koncerterne vil der, ud over de nye sange, også være muligheden for at høre sange fra Dictes seneste udgivelse PERFUME; bl.a. All I Want Is You, der til dato er en af Dictes mest afspillede radiohit, kun overgået af ny klassikeren If This Is Cool og julesangen Drømte mig en lille drøm. Desuden spiller Dicte sange hun elsker, fra andres sangskatte

Detaljer om eventet
 • Startdato
  10. september 2020 19:30
 • Slutdato
  10. september 2020 23:00
 • Pris
  Pris
  Pris for medlemmer: 190;- Andre: 225,-
Få nyhedsmails fra Elværket