Englelyd og harpe

Familie julekoncert med den svenske sopran Susanna Andersson, Mette Nielsen – harpe og Jenny Sjöberg – obo.

Kom i den ypperste julestemning den 4. advent i december, når sopran Susanna Andersson synger traditionelle julesange fra hjem og udland, akkompagneret af harpenist Mette Nielsen og oboist Jenny Sjöberg.
Dette er en oplagt julekoncert for hele familien da koncerten byder på kendte julesange fra alle generationer. Der ikke kun muntre og stille julesange, der er også fællessang og en lille julemusik quiz.
Til koncerten kan man købe gløgg. Børnene bydes på brunkager og saftevand.
Koncertens varighed ca. 75 min.

Den svenske koloratursopran Susanna Andersson er et kendt ansigt i Danmark, da hun har turneret med den Jyske opera. Sidst havde hun hovedrollen Gilda, i Verdis Rigoletto. I år er Susanna solist med Ålborg Symfoniorkester med sange af den franske komponist Henri Dutilleux. Susannas repertoire spænder vidt, og hun er solist hjemme og i udlandet.
Mette Nielsen er harpenist og bor i Højbjerg. Hun er den eneste fastansatte harpenist i Danmarks 5 landsdelsorkestre. Foruden at spille i Ålborg symfoniorkester, var hun med til at oprette Aarhus Sinfonietta. Mette er en komplet og grænsesøgende musiker, der har indspillet både nye og gamle harpekoncerter.
Jenny Sjöberg er oboist, og også en rigtig Åbyhøjer. Hun kommer fra Sverige, men arbejder nu i Ålborg symfoniorkester. Foruden at spille symfoniske koncerter hver uge i orkestret brænder hun for kammermusikken. Hun har sammen med Eskild Winding startet den klassiske koncertserie på Elværket i Åbyhøj.
Koncerten er muliggjort med støtte fra Augustinus Fonden og Aarhus Kommunes Musikpulje.

Detaljer om eventet
 • Startdato
  18. december 2022 15:00
 • Slutdato
  18. december 2022 16:15
 • Pris
  Pris
  Medlemmer 100,-­ Unge under 18 år 75,- Andre 120,-
Få nyhedsmails fra Elværket