Ester Brohus Band

Ester Brohus på turné med Karsten Skovgaard

Ester Brohus har fået en ny musikalsk samarbejdspartner i Karsten Skovgaard, som længe var Kim Larsens kapelmester. Sammen drager de på tour i 2020 med fuldt orkester.

Mødet mellem Ester Brohus og Karsten Skovgaard skete ved lidt af en tilfældighed:
‘Jeg havde netop færdiggjort al materialet til en ny udgivelse, da jeg mødte Karsten. Det kunne ikke passe bedre. Karsten er meget inspirerende at arbejde sammen med, og så spiller han jo helt fantastisk’, fortæller Ester Brohus, som arbejder på sit 12. album, som forventes at komme på gaden i begyndelsen af 2020.

24 år som Kim Larsens kapelmester og guitarist er længe, men ikke desto mindre har det nye musikalske bekendtskab mellem Brohus og Skovgaard udviklet sig til hurtigt at blive meget mere end et tilfældigt møde. Det har nemlig vist sig, at de to musikere er et rigtig godt makkerpar, som ikke mindst nyder godt af hinandens gode humør.

Karsten Skovgaard er derfor i fuld gang med at sætte sit unikke aftryk på Esters nye sange. Det betyder lange og intense dage i øvelokalet i Odense.

‘Jeg har altid syntes, at Ester sang fremragende. Magen til solsort skal man lede længe efter’ lyder det fra Karsten Skovgaard.

Ester Brohus forventer, at der inden længe kommer en ny single på gaden. Den arbejder de med i studiet hos Knud Møller, som også er en af Esters musikalske samarbejdspartnere.

Knud Møller og Ester Brohus kan iøvrigt snart fejre 20-års jubilæum med deres prisbelønnede samarbejde på albummet ‘Poor pretty little me’ fra 2001. Knud Møller producerede albummet som høstede ikke færre end tre Grammy Awards.

Ester Brohus og Karsten Skovgaard kan opleves med fuldt orkester på en større turné I 2020, hvor publikum kan forvente at høre nye sange fra det kommende album, men der bliver selvfølgelig også genhør med sange fra de ikke mindre end 11 albums, der efterhånden udgør Esters store bagkatalog. Og mon ikke også ‘Poor pretty little me’ er med på sætlisten.

Ester Brohus: vokal & guitar
Karsten Skovgaard: guitar
Sabrina Brohus: kor
Andreas Hatholt: bas
Kristian Karottki: trommer

www.esterbrohus.dk                                                                                              www.wedomusic.dk

Detaljer om eventet
 • Startdato
  29. oktober 2020 19:30
 • Slutdato
  29. oktober 2020 23:30
 • Pris
  Pris
  Pris for medlemmer: 140;- Andre: 160,-
Få nyhedsmails fra Elværket