HP Lange Big Gumbo

HP lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – to har taget prisen.

2020 er han og bandet aktuel med nyt album ”I feel fine” og nyt bandnavn – HP Lange Big Gumbo.

Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater, hvor man udover nogle faste ingredienser tilføjer det, man har lyst til og det, man synes passer. Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder.

Blues News DK skrev om HP Lange Big Gumbo “I feel fine”

I feel fine er den foreløbige kulmination på den udvikling og genopfindelsesproces, H.P. Lange nu har gennemgået i en årrække. Resultatet er en ærligt talt hamrende god plade, fuld af rå energi og spillelyst.”

Blues news Norge skrev om ”Travelling man blues fra” 2016

..jeg skal på ingen måte legge skjul på at jeg alltid har hatt stor sans for denne dansken. Hans låter, hans måte å synge dem på, og hans gitarer. Det gledelige er derimot å kunne fastslå at HP Lange denne gangen, ved å innlemme også fele og banjo i bandet, etter min mening har gjort selve genistreken.

DK4 tv show oktober:
2019 The Cockoo https://www.youtube.com/watch?v=V6r6lkZVVes

Yderligere info:
www.hplange.dk
hplange@post.tele.dk

Detaljer om eventet
 • Startdato
  20. maj 2021 19:30
 • Slutdato
  20. maj 2021 22:00
 • Pris
  Pris
  Medlemmer: 90,- Andre: 110,-
Få nyhedsmails fra Elværket