Koret Aarhus

Mød 40 dygtige korsangere i alderen 15 – 26 år fra det aarhusianske kormiljø

Grundidéen bag Aarhus U er, at samle de dygtigste unge herrer og damer fra hhv. Skt. Clemens Drengekor, Clemens Knejterne, Aarhus Pigekor og EVE (Egå Vokalensemble) for dermed at skabe et eliteungdomskor i Aarhus. Med 40 medlemmer er koret det største ungdomskor af sin slags i Danmark.

Siden oktober 2017 ledes koret af Jonas Rasmussen, som overtog dirigentpinden fra korets stiftere Domkantor Carsten Seyer-Hansen og Birgitte Næslund Madsen. Jonas er uddannet kordirigent fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og University of Cambridge i England og har bred erfaring som dirigent for både professionelle kor såvel som amatørkor på højt niveau i ind- og udland.

Aarhus U er kendetegnet ved at synge lige dele klassisk og rytmisk musik. Det gør at vores koncerter altid er varierede, og at der findes noget for enhver smag. Vi synger langt det meste repertoire udenad og har altid fokus på at give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Mange af de stykker vi synger er let koreograferet, og vi stræber efter at eksperimentere med forventningerne til en “normal” korkoncert.

For at høre mere fra os, så tjek vores Youtube kanal ud: Aarhus U Youtube

Detaljer om eventet
 • Startdato
  8. november 2020 17:00
 • Slutdato
  8. november 2020 18:30
 • Pris
  Pris
  Pris for medlemmer: 75;- Andre: 85,-
Få nyhedsmails fra Elværket