Løvinden – Karen Blixen i Afrika

Tom Buk-Swienty

Mød Tom Buk-Swienty

Arrangement i samarbejde med LiteratureXchange

De fleste kender til sætningen “I had a farm in Africa”, men havde hun nu virkelig det?

Tom Buk-Swienty fortæller i dette foredrag om sin nye store biografi ’Løvinden’ om Blixens liv i Afrika. Bogen er baseret på flere års research og rejser i Karen Blixens fodspor i Kenya. 

‘Løvinden’ giver et spændende og anderledes billede af den store forfatter, et måske mere jordnært billede af hendes liv i Britisk Østafrika, og især alle de økonomiske problemer, der tårnede sig op, og familiens store økonomiske investering i farmen.

Buk-Swienty opdagede, at virkeligheden også i tilfældet Blixen overgår fantasien. Hendes liv i Kenye var langt vildere, farligere og både mere romantisk og dramatisk, end hun selv fortalte i sin bog. Det var et mirakel, at hun overhovedet overlevede sit ophold i troperne.

Tom Buk-Swienty vil signere bøger i forbindelse med arrangementet. 

Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i pausen.

Fotograf: Morten Holtum

Foredraget er støttet af Statens Kunstfond

Detaljer om eventet
 • Startdato
  14. juni 2021 19:30
 • Slutdato
  14. juni 2021 21:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time før start
 • Pris
  Pris
  120,-
Venteliste

Vi forventer at kunne hæve billetsalget i takt med genåbningen. Alle ekstrabilletter vil blive tilbudt folk på ventelisten. Derfor opfordre vi dig til at benytte ventelisten, hvis et arrangement er udsolgt. Du bliver automatisk tilbudt at blive skrevet på venteliste, når du forsøger at købe billet til et udsolgt arrangement.

Få nyhedsmails fra Elværket