Lyt og stik

Lyt og strik

LYT OG STRIK er en festlig koncert med den skønneste kammermusik præsenteret med godt humør og masser af kærlighed til musikken. Koncerten har et særligt fokus på strik, men alle er velkomne, og det er selvfølgelig også muligt at lukke øjnene og bare nyde musikken. 

“Når jeg ser på de trøjer, jeg har strikket, så kan jeg ofte huske, hvad jeg har lavet mens jeg strikkede. Min champagne-cardigan er strikket til Astrid Lindgren på lydbog i bilen og mens børnene legede i poolen i Frankrig. Der er også en hel del P1-morgen i maskerne, og noget af af det er blevet strikket både forlæns og baglæns til Radioheads “A Moon Shaped Pool”. Jeg husker også tydeligt, hvad jeg strikkede sidste gang, jeg spillede mit livs bedste version af Juleoratoriet.” siger Ann Sophie, musiker og strikker. Vi knytter minder til maskerne, og denne koncert er en mulighed for at knytte et musikalsk minde sammen med det, vi har i hænderne. 

Til dette års Lyt og Strik vil der være mulighed for at dykke ned i strikkenørderi på et højt plan. Vi får besøg af Maja Kløvdal, der er kvinden bag otherloops. Se mere på instragram hos @otherloops eller på www.otherloops.com Hun tager en masse af sine smukke modeller med og fortæller om sit strikkeliv.. Til koncerten kommer også Sara Brockelmann fra Genuina garn, og hun har lovet at tage modeller med. I forbindelse med koncerten kommer også en Knit Along #lytogstrik_KAL som man kan holde sig opdateret på hos @genuina_garn på instagram.

Aftenens spændende musik spilles af:

Ann Sophie Rønne Andersen, fløjte

Sofie Thorsbro Dan, violin

Maria Isabel Edlund, cello

Detaljer om eventet
 • Dage
  Timer
  Min
  Sek
 • Startdato
  14. november 2024 19:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden arrangementet
 • Pris
  Pris
  Medlemmer af Elværket: 100,- Andre: 120,-
Få nyhedsmails fra Elværket