Nana Rashid

Nana Rashid - jazzkoncert på Elværket

Nana Rashid er unik. Det er smuk musik, også når temaerne er alvorlige. Der kommer elementer fra fx gospel og soul ind nogle steder, alt fremført med stort mesterskab af dette unge, debuterende orkester.

Med sine sange fortæller Nana Rashid om at høre til, om at være adskilt, om den smerte og den glæde, som livet giver til kvinder, til undertrykte, til os alle.

Nana og bandets seneste udgivelse er “Music for Betty” (2023), tilegnet den afro-amerikanske sangerinde Betty Carter, som gennem hele sit liv kæmpede for forståelse mellem mennesker. Det er lige der, hvor også Nana Rashid tager tråden op. Pladen har fået super anmeldelser for nyskabende vokal-jazz.

“Jeg vil vove at kalde “Music for Betty” et af de absolut bedste danske vokaljazz-debutalbum i flere år.”

Sådan skrev Gaffa i deres 5-stjernede anmeldelse af det danske stjerneskud Nana Rashid.

Hun er selv afro-araber-europæer med et ben i farens hjemland, Oman/Zanzibar/Tanzania området og en mor fra Aarhus. Det har givet Nana Rashid en stor forståelse for at leve i flere kulturer, og den dybde kommer ind i de oftest selvkomponerede sange.

Bandet bag Nana Rashid spiller ganske enkelt fremragende. Alt går op i en højere enhed, og vokalen og instrumenter fungerer nærmest symbiotisk. De tre instrumentalister i bandet har også et andet, rent instrumentalt orkester, når de ikke er backing for Nana Rashid, nemlig “Little North”.

Oplev en stor sangerinde, der evner at fortælle historier om rigtige mennesker i sine sange. Oplev et band med stort teknisk overskud, som bare passer perfekt til Nana Rashid.

Line up:
Nana Rashid – vokal
Benjamin Nørholm Jacobsen – klaver 
Martin Brunbjerg Rasmussen – bas
Lasse Jacobsen – trommer

Detaljer om eventet
 • Dage
  Timer
  Min
  Sek
 • Startdato
  22. februar 2024 19:30
 • Slutdato
  22. februar 2024 22:00
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden koncerten.
 • Pris
  Pris
  Medlemmer af Elværket: 140,- Andre: 160,-
Få nyhedsmails fra Elværket