Trio Svin og Vaev

Dobbeltkoncert

Efter en lang, ufrivillig Corona-pause lægger Elværket stort ud med en “dobbeltkoncert”, hvor duo’en “Vaev” går på scenen først, og efter pausen overtager “Trio Svin.

Om Vaev

VAEV er et enestående mix af den traditionelle folkemusik og den nyeste elektroniske musik.

Rigsspillemanden Poul Lendal lægger den traditionelle og nyskrevne musik i David Mondrups trygge elektroniske favn, og vupti: Ny musik opstår – samtidig med at tilhørerne får den fineste fornemmelse af, hvad folkemusik er for en størrelse.
Poul Lendal er dansk rigsspillemand (som er den højeste udmærkelse, man kan få som dansk spillemand) fra 2014. Han har turneret med ’Lang Linken’ og ’Harpens Kraft’ over store dele af verden gennem snart 50 år. Han har undervist på musikkonservatoriet i Odense, hvor han var med til at starte landets førtste konservatorieuddannelse i folkemusik. Han spiller ved siden af ’Vaev’ i duo med Carl Erik Lundgaard.
Instrumenter: Violin, jødeharpe, rummelpot, seljefløjte, skeer m.v.

David Mondrup er lærer i elektronisk musik på Engelsholm Højskole. Han spiller desuden med ’Mallebrok’. David er uddannet rytmisk musiker fra konservatoriet i Århus, hvor han nu selv underviser, og han er en af pionererne i landet, når det kommer til at kombinere de elektroniske værktøjer med traditionel folkemusik.
Instrumenter: Laptop, indisk orgel, harmonika, melodica, flygel m.v.

VAEV udgav sit selvbetitlede debutalbum på Gofolk.dk i 2020.

Om Trio Svin

Tungt svingende folkemusik, sirligt krydret med alt fra metal til drum’n’bass.

“Trio Svin” leverer et velplaceret æselspark i mellemgulvet med deres kompromisløse sound, udsprunget af de tre artisters forskellige baggrunde i klassisk violin, rocktrommer og metalbas. Drengene sparer ikke på tandsmørret og ser til, at folkemusikken aldrig bliver den samme igen

MAGNUS HEEBØLL JACOBSEN
Percussion

THYGE SØNDERTOFT VAN DASSEN
Fiddle

SØREN VINTHER RØGEN
Guitar

Detaljer om eventet
 • Startdato
  11. maj 2021 19:30
 • Slutdato
  11. maj 2021 22:00
 • Pris
  Pris
  Medlemmer: 100,- Unge under 25 år: 80,- Andre: 120,-
Få nyhedsmails fra Elværket