Byens bedste portrætmaler

Vil du se kunstnerne over skulderen? Nu har du muligheden – helt gratis.

Søndag den 27. marts kl. 12 til kl. 15 sidder lokale, kendte portrætmodeller klar i Elværket i Åbyhøj. Og ganske som du har set på TV, er der en lang stribe dygtige, lokale kunstnere, der portrætterer modellerne og 3 dommere, der vurderer værkerne. Til sidst kåres det bedste portræt af dommerne. Hvem de 4 modeller er, afsløres først på dagen. Men vi kan love, at det er spændende mennesker, med en god energi, som stiller op til at blive portrætteret.

Du kan komme og følge med i processen, kigge kunstnerne over skulderen og opleve tilblivelsen af portrætterne. Der er gratis adgang for alle interesserede. Du kan købe forfriskninger i foyeren og i salen fornemme den intense stemning, mens værkerne bliver til.

Så kig forbi og bak både kunstnere og modeller op, så det bliver en dag med masser af kreativ udfoldelse og hygge i Elværket. Vi håber at se mange nysgerrige, kunstinteresserede både i løbet af dagen og ved dagens afslutning, når vi sammen fejrer vinderen af Byens bedste portrætmaler 2022.

Vil du være med til at male portrætter? 

Maler du portrætter og ønsker en udfordring, hvor du har chancen for at vinde titlen som byens bedste portrætmaler?

Eller har du set programserien Danmarks bedste portrætmaler på DRTV og har lyst til at kaste dig ud i at male portrætter?

Praktisk information til kunstnerne

Du kan male eller tegne med de materialer, du foretrækker olie, akryl, kul, akvarel eller…

Du skal selv medbringe de materialer, du skal bruge af staffeli, maling, lærred osv. Derudover er det gratis at deltage.

Tilmelding

Tilmelding hurtigst muligt – der er et begrænset antal deltagere. Skriv til Karen på kflund@gmail.com. Når din tilmelding er registreret, vil du modtage flere praktiske oplysninger.

Kender du en kunstner, der kunne være en oplagt deltager fra lokalområdet (Åbyhøj/Brabrand/Aarhus), så spred meget gerne budskabet.

Vi glæder os til at se rigtig mange til en skøn dag med kreativ udfoldelse i Elværket.

De bedste hilsner

De lokale, frivillige arrangører,
Marianne Kjær, Pia Haslund og Karen Falkenberg Lund

Detaljer om eventet
 • Startdato
  27. marts 2022 11:00
 • Slutdato
  27. marts 2022 12:00
 • Pris
  Pris
  Gratis
Få nyhedsmails fra Elværket