Ensemble Hermes

Tre forskellige komponisters bud på De 4 Årstider

Årets fire årstider har altid været til grund for komponisters og kunstneres nysgerrighed, og til denne koncert vil man kunne opleve uddrag af tre forskellige komponisters bud på netop “De 4 Årstider”; Vivaldi, Piazzolla og Richter.

Med afsæt i de tre kompositioner fra tre forskellige historiske perioder og fra tre geografisk meget forskellige steder, vil ensemblet invitere publikum til at fordybe sig i værkernes forskelle og ligheder og dermed i hvordan musik egentligt bliver til.

Hvordan er Vivaldi, Piazzolla og Richter med udgangspunkt i det samme overordnede tema nået frem til tre helt forskellige kunstneriske fortolkninger af det?

Eller lyder en sommer på tværs af århundreder og breddegrader stadig helt genkendeligt? 

Til koncerten vil man kunne opleve Hermes’ tre faste violinister, Agnes Hauge Mortensen, Romane Queyras og Nicolas Sublet, som solister i de tre værker.

Ensemble Hermes er et Aarhus-baseret musikerkollektiv, der drives af seks unge strygere med rødder i Danmark, Frankrig, Brasilien og Tjekkiet. Gruppen optræder i alle former for kammermusikalske konstellationer og inviterer desuden regelmæssigt flere musikere til at samarbejde om forskellige produktioner fx fuldt strygeorkester, andre kammermusikalske konstellationer eller endda symfoniorkester.

Detaljer om eventet
 • Startdato
  23. september 2021 19:30
 • Slutdato
  23. september 2021 21:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time før start
 • Pris
  Pris
  Medlemmer: 90,- Andre 100,-
Venteliste

Vi opfordrer dig til at benytte ventelisten, hvis et arrangement er udsolgt. Du bliver automatisk tilbudt at blive skrevet på venteliste, når du forsøger at købe billet til et udsolgt arrangement.

Få nyhedsmails fra Elværket