Messiaen Quartet Copenhagen

Messian Quartet på Elværket i Åbyhøj

Begejstring, charme og sjælelig inderlighed er det, der bedst beskriver Messian Quartet Copenhagen. Kommunikation med publikum er altid i højsædet!

Ja, ensemblets navn hænger sammen med den franske komponist Olivier Messians navn.

Denne aften skal vi høre, hvordan det hænger sammen. MQC ´s koncerter bliver regelmæssigt transmitteret i DR´s P2. Ensemblet er også den drivende dynamo i “Østerbro Koncertforening” Samtidig turnerer ensemblet regelmæssigt i både Europa og Asien.

Vi kan glæde os til at spændende aften!

Violinist Malin William-Olsson. Er ansat som solospiller i Sveriges Radios Symfoniorkester. Hun er også flittig kammermusiker.

Pianist Kristoffer Hyldig er yderst aktiv i dansk musikliv. Han spiller jævnligt i musikforeninger og på festivaler. Han er blevet tildelt flere priser bl.a.Jakob Gades Store Legat.

Klarinettist Viktor Wennesz er ansat som koncertmester i Den Kongelige Livgardes Musikkorps. Han har været solist bl.a. i Tivolis koncertsal.

Cellist Carl-Oscar Østerlind har modtaget en lang række priser bl.a. Jakob Gades Store Legat. Han er uddannet i Stockholm, København og Los Angeles og er jævnlig gæstesolist i flere danske orkestre.

Detaljer om eventet
 • Dage
  Timer
  Min
  Sek
 • Startdato
  24. september 2024 19:30
 • Slutdato
  24. september 2024 21:00
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden koncerten
 • Pris
  Pris
  Medlemmer af Elværket: 100,- Andre: 120,-
Få nyhedsmails fra Elværket