Quist Panduro Quartet

Quist Panduro Quartet spiller koncert på Elværket

Oplev den intime atmosfære af original nordisk jazz, når Quist Panduro Quartet præsenterer deres debutalbum “Spirit” ved en unik koncert i Elværket.

Albummets 8 numre, komponeret af kontrabassist Jakob Panduro, afspejler i skabelsesprocessen et dogme om at stille sig til side og åbne sig for musikkens ånd og budskab, hvor toner og rytmer frit har fået plads til at udfolde sig.

På tilsvarende vis er teksterne på dansk og engelsk skrevet af psykolog og sangerinde Tescha Quist, som i sin kreative proces med ord har arbejdet videre med essensen af musikken i smukke rim og dybe tekster.

Henrik Nielsen tilfører en rytmisk puls på percussion og trommer, mens Jens Edlef Møller smukt understøtter det nordiske melodiske jazz-udtryk på klaver.

Quist Panduro Quartet inviterer dig til en unik koncert, hvor musikken ikke blot leder vejen, men skaber en bro mellem ånd og bevidsthed, menneske og natur. Musikken og ordene bliver til en livsbekræftende fejring, fyldt med ånd, glæde og også nordisk melankoli og dybde.

Detaljer om eventet
 • Dage
  Timer
  Min
  Sek
 • Startdato
  29. august 2024 19:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden koncerten
 • Pris
  Pris
  Medlemmer af Elværket: 100,- Andre: 120,-
Få nyhedsmails fra Elværket