Grace James med band

Grace James på Elværket

Den nye danske duo Grace James skriver henførende sange og dyrker den gode melodi og de håndspillede Stemninger – det gode håndværk og vokalharmonier, der sender lytteren til musikhimlen. De er aktuelle med deres nye EP, ”Wildfire”, som udkom i november 2023.

Grace James består af Jimmy Guldbæk og Stine Flyvholm, som i fællesskab skriver, spiller og synger deres sange med tråde til en gylden periode i musikhistorien. Duoen har spillet sammen i mange konstellationer tidligere, så projektet er opstået gennem glæden til livemusik og dermed skabt med livescenen for øje.

Musikalsk befinder de sig inden for countrypoppens verden, men trækker også på folk og rock. Referencerne tæller bl.a. Crosby, Stills, Nash & Young samt Fleetwood Mac, men også Mumford and Sons, The Luminiers og såmænd også danske The Rumour Said Fire.

Jimmy og Stine danner par og musikken er skrevet ud fra deres perspektiver på kærlighedsforholdet til hinanden. De har fundet sammen senere i livet og lever i en sammenbragt familie. Teksterne handler derfor om at skabe et liv sammen, at dele en passion, om gode dage og dårlige dage, samt vigtigst af alt om at turde at elske igen.

Når Grace James drager afsted på deres 2024 tour rundt i hele Danmark, kan publikum forvente 2 sangskrivere og et uhyggeligt velspillende band, som er villige til at tage sit publikum med på en rejse der går ind under overfladen, og dykker ned i emner som både er meget private, men samtidig også let genkendelige for alle som har elsket og mistet

Detaljer om eventet
 • Dage
  Timer
  Min
  Sek
 • Startdato
  26. september 2024 19:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden koncerten
 • Pris
  Pris
  Medlemmer af Elværket: 130,- Andre: 150,-
Få nyhedsmails fra Elværket