5 X Vuust – Julekoncert

Julekoncert med 5 x Vuust på Elværket

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz. Nu kan du opleve fem af slagsen, når familien fortolker juleklassikere som “Winter Wonderland”, “Santa Claus Is Coming to Town”, ”Rudolf med den røde tud” og mange flere på Elværket i Åbyhøj – alt sammen i arrangementer, med et umiskendeligt Vuust touch.

”Vi har en helt særlig kærlighed til julemelodier, danske og amerikanske, idet de kan bevæge både krop og følelser. Vores mål er at skabe en mindeværdig aften fyldt med vidunderlige og bevægende julemelodier. Vi har lagt meget tanke og kreativitet i arrangementerne, og kan ikke vente med at dele dem med publikum”, udtaler Peter Vuust.

5 X Vuust er bl.a. kendt for deres fortolkninger af Paul Simons kompositioner, og for pladen Further to Fly, som er blevet et hit hos spillesteder og publikum landet over. Sanger Clara Vuust har udgivet tre anmelderroste cd’er på Storyville Records og er især kendt for sit mangeårige samarbejde med den italienske pianist og akkordeonist Francesco Calì og deres fortolkninger af blandt den danske højskolesangbog og italienske jazz-evergreens. Frederik Vuust, som til daglig studerer på det Rytmiske Musikkonservatorium i København, har med sin sjælfulde stemme og sit ekvilibristiske klaverspil taget publikum med storm. Saxofonist Christian Vuust er kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone. Bassist Peter Vuust tilhører eliten af jazzmusikere og er desuden Danmarks førende hjerneforsker i musik. Mikkel Vuust – en af landets mest talentfulde trommeslagere – studerer til daglig på Manhattan School of Music i New York, hvor han tilhører den unge elite af musikere med mange jobs og pladeindspilninger.

Glæd jer til et musikalsk overflødighedshorn af julemelodier med et twist, der vil varme jeres hjerter og bringe jer i den rette julestemning på Elværket i Åbyhøj.

Clara Vuust: Vokal

Frederik Vuust: Vokal og klaver

Christian Vuust: Saxofon og klarinet

Peter Vuust: Kontrabas

Mikkel Vuust: Trommer

Detaljer om eventet
 • Dage
  Timer
  Min
  Sek
 • Startdato
  14. december 2024 20:00
 • Slutdato
  14. december 2024 22:00
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden koncerten
 • Pris
  Pris
  Elværkets medlemmer: 200,- Andre: 230,-
Få nyhedsmails fra Elværket