K40 har scenen på Elværket

Koncerten er en nyskabelse i årets kulturuge

I form af en slags minifestival med lokale jazz-ensembler giver vi en smagsprøve på, hvad der rør sig på jazz-fronten i Åbyhøj-området. Som publikum til tre forskellige velspillede og engagerede musikalske indspark får du en god oplevelse af, hvor forskelligt jazz kan lyde.

Vært:
Filt Kristensen rytmisk kirkemusiker i Åbyhøj

High Five

High Five har hjemme i Gl. Aaby og spiller medrivende, livlig og melodiøs jazz med en vis forkærlighed for det latinamerikanske.

Besætningen er:

Henrik Møller – saxer
Anders Tofft – guitar
Knud Krog – piano
Anders Aare – bas
Henrik Christiansen – trommer

Quist Møller duo

Quist Møller Duo består af sangerinden Tescha Maria Quist og pianisten Jens Edlef Møller.

Repertoiret er standardjazz, bossanova og pop-ballader med et sjælfuldt og intimt udtryk, der skaber en levende og intim stemning.

Tabasco Beat

Med afsæt i den brogede genre, der kaldes verdensmusik, spiller Tabasco Beat egne kompositioner med inspiration fra alverdens steder og fremfører musikken i finurlige arrangementer – sprudlende og udadvendt. Hovedparten af musikken er komponeret af guitaristen Karsten Berger, som også betjener den kromatiske mundharmonika. Tabasco Beat består desuden af Knud Erik Stensgaard på violin og mandolin, Anders Nyløkke Jørgensen på kontrabas og Svend Eeg på trommer og percussion.

Detaljer om eventet
 • Startdato
  6. oktober 2021 19:00
 • Slutdato
  6. oktober 2021 21:30
 • Pris
  Pris
  50,-
Få nyhedsmails fra Elværket