The Song Remains

Jazzfortolkninger af LED ZEPPELIN

Led Zeppelin – 70’ernes ikoniske rockband – fejrede i 2019 50-året for deres første album. Bandet tog verden med storm, og skabte en helt ny stil og retning indenfor rockmusikken. Et udvalg af deres udødelige musik, hentet fra Led Zeppelins 9 studiealbums, udgivet 1969-82, bliver nu nyfortolket af fire kreative og eventyrlystne musikere fra toppen af dansk og europæisk jazz. 

Bag projektet står trommeslageren og komponisten Karsten Bagge, der med dette projekt har ønsket at genopdage sine egne musikalske rødder og forbilleder. Med sine spritnye arrangementer af Led Zeppelin sange giver han og bandet et moderne og jazzinspireret bud på den musik, der måske mere end nogen anden har været soundtrack for en hel generation. 

Led Zeppelin selv var ikke alene rock-ikoner, men også improviserende og grænsesøgende musikere, der både på sine storsælgende albums og – ikke mindst – live, var en kæmpe oplevelse af rå energi, hvor også improvisation var et afgørende element.

Lyden er anderledes, sammenspillet er anderledes, arrangementerne er anderledes – men sangene er de samme… The Song Remains

Lineup:

Claus Waidtløw – sax
Thor Madsen – guitar
Jesper Bodilsen – bas
Karsten Bagge – drs

Detaljer om eventet
 • Startdato
  25. august 2022 19:30
 • Slutdato
  25. august 2022 21:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time før start.
 • Pris
  Pris
  Medlemmer: 130,- Andre: 150,-
Venteliste

Vi opfordrer dig til at benytte ventelisten, hvis et arrangement er udsolgt. Du bliver automatisk tilbudt at blive skrevet på venteliste, når du forsøger at købe billet til et udsolgt arrangement.

Få nyhedsmails fra Elværket