Baby Did a Bad Thing

Baby did a bad thing spiller på Elværket

Der er højere til loftet, lidt større armbevægelser og fri adgang til helt nye kroge af musikken, når Baby Did a Bad Thing står på scenen i Elværket. Det er deres første koncert hos os, og vi glæder os til at præsentere dem for jer. 

Det gav ikke sig selv, da Baby Did a Bad Thing ramte landets radioer midt i en coronatid. Og dog. For selvom det århusianske debutband, ligesom resten af branchen, var ramt at nedlukning og restriktioner, tog både P4, P5, adskillige amerikanske radiokanaler, anmeldere – og publikum – begejstret mod første album fra de herrer.

Nu er bandet klar med nye sange, og resultatet er et modent, selvsikkert og velovervejet udspil med modet til både at forlade lidt gammelt og – især – at byde nye hjørner velkomne. Selv siger de, at de er blevet ’mere folk end country’. 

Og det er et modnet band, der med deres nye sange og kommende album har givet sig selv plads til mere frihed – i både arrangementer og tekster.

”De nye sange er fortællinger, der gælder bredt, men tager udgangspunkt i et enkelt menneskes historie. Det er universelle temaer om at stille sig åben, at turde være sårbar over for verden og om at finde hjem,” lyder det fra manden bag sangene, Jonas Fjelsted. – ”og så er der plads til mere dynamik, mere flerstemmigt kor og flere rockelementer. Ja, vi rager ned fra alle hylder denne gang…”

Baby Did a Bad Thing er:

Jonas Fjelsted (vokal/guitar)
Casper Simonsen (trommer)
Thomas Friis (bas)
Mikael Sort (pedal steel/guitar)

Detaljer om eventet
 • Startdato
  23. februar 2024 20:00
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden koncerten
 • Pris
  Pris
  Medlemmer af Elværket: 130 kroner Andre: 150 kroner
Få nyhedsmails fra Elværket