”Forklædt Som Voksen” Fællessang i koncertforklædning

I anledning af Åbyhøj Kulturuge inviterer Åby Biblioteks Venner og Elværket til Fyraftens Sang og Fællessang i Koncertforklædning med ”Forklædt Som Voksen”.

En anderledes og medrivende koncertoplevelse med nogle af Kim Larsens stærkeste sange – bundet sammen af sjove historier og underholdende anekdoter om sangene og Larsen selv.

Fællessang og den følelse af samhørighed der opstår, når man synger sammen – det kan noget!! 

Koncerterne med ”Forklædt Som Voksen” er bygget op omkring, at publikum synger med på lige netop de sange, og dermed bliver til en stor og aktiv del af arrangementet, når de og musikerne synger sangene – sammen!

Når det hele så samtidigt bindes sammen af historier, citater og skipperskrøner om sangene og Larsen selv, så bliver en koncert med Forklædt Som Voksen til et arrangement fuld af nærvær og begejstring, som lever videre, når lyset brænder ud.

Det var jo i virkeligheden også det, han var allermest glad for; nemlig at vi danskere havde lyst til at synge hans sange, fremfor alt halløjet om penge, berømthed osv.

I front for ”Forklædt Som Voksen” står forsanger/bassist Frank Jensen. Med sig har han Thomas Beck på guitar og kor, Jacob Lee Horney på keyboards og kor, samt Ulrich Vognsen Hein på trommer. Et hold af superrutinerede musikere, der tilsammen har spillet mere end 2500 koncerter i ind- og udland, og som med en perfekt blanding af dygtigt håndværk, frækhed og glimt i øjet, formår at engagere og tænde publikum i en sjældent set grad. Det Man Synger, Er Man Selv!!     Dørene åbnes kl.19.

Detaljer om eventet
 • Startdato
  6. oktober 2022 19:30
 • Slutdato
  6. oktober 2022 22:00
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv timer før start.
 • Pris
  Pris
  125,-
Få nyhedsmails fra Elværket