Jul med Den Gamle Sangskat

Den musikalske trio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30`erne til 60`erne.

Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte.

Trioen har spillet sammen i 8 år, og udforsket klassikere på tværs af tid og sted fra danske ”Glemmer Du” og ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Sara Grabow (vok, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) kender hinanden fra deres tid på konservatoriet og har siden forfinet samspillet år for år med et særligt fokus på 3 stemmig samklang og smukke, nordiske arrangementer.

Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver på behørig vis mindet, når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor.

Og, da det jo er december, vil der naturligvis også være plads til kendte julesange, som “Jeg så julemanden kysse mor”, “Hvid Jul” og “Der er ingenting i verden så stille som sne”.

Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik, ganske enkelt nogle af historiens allerbedste kompositioner!

Detaljer om eventet
 • Startdato
  9. december 2022 19:30
 • Slutdato
  9. december 2022 22:00
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time før start.
 • Pris
  Pris
  Medlemmer: 140,- Andre: 160,-
Venteliste

Vi opfordrer dig til at benytte ventelisten, hvis et arrangement er udsolgt. Du bliver automatisk tilbudt at blive skrevet på venteliste, når du forsøger at købe billet til et udsolgt arrangement.

Få nyhedsmails fra Elværket