Mirja Klippel feat. Vesselil

Mirja Klippels længselsfulde stemme kombineret med den spanske guitar får stærkt modspil af Alex Jønssons sfæriske, elektriske guitarspil og korsang, og det hele krydres live med strygerne i Vesselil. En stor og helstøbt musikalsk oplevelse.

Finske Mirja Klippel, som er opvokset i den lille skovhuggerby Nurmes 500 km nordøst for Helsinki, har en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med de skovklædte landskaber hun er rundet af. Det er lykkedes hende at skabe sin helt egen version af alternativ folk, som låner fra både den nordiske folkemusik, americana og klassisk musik. Mirjas længselsfulde stemme kombineret med den spanske guitar får stærkt modspil af Alex Jønssons sfæriske, elektriske guitarspil og korsang, og når det hele krydres live med strygerne i Vesselil, giver det en meget stor og helstøbt musikalsk oplevelse. Mirja Klippel vandt en Danish Music Award Folk i 2016 som “Årets Sangskriver” for sin debut EP “Lift Your Lion” (2016) og det første hele album “River of Silver” (2018) fik også flotte anmeldelser. Hendes nye album “Slow Coming Alive” udkom 16. april 2021 til bla. en fem-stjernet anmeldelse i GAFFA.

Lineup med strygergruppen Vesselil

Mirja Klippel – spansk guitar & waldzither + sang
Alex Jønsson – elektrisk guitar + effekter + sang

Vesselil

Elisabeth Dichmann – violin
Clara Tesch – bratsch
Maja Freese – cello

Links til musikerne

Mirja Klippel – hjemmeside
Mirja Klippel – Facebook
Vesselil – hjemmeside
Vesselil – Facebook

Detaljer om eventet
 • Startdato
  9. marts 2022 19:30
 • Slutdato
  9. marts 2022 21:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time før start.
 • Pris
  Pris
  Studerende: 80,- Medlemmer: 120,- Andre: 140;-
Venteliste

Vi opfordrer dig til at benytte ventelisten, hvis et arrangement er udsolgt. Du bliver automatisk tilbudt at blive skrevet på venteliste, når du forsøger at købe billet til et udsolgt arrangement.

Få nyhedsmails fra Elværket