Nello & the Helping Hand Blues Band

I efteråret 2020 sprang Nello ud som forsanger og frontman for sit eget blues-band. Efter en meget fin debut turnerede bandet i efteråret 2021 og begejstringen og flotte ord regnede ned over orkesteret!

Nello & the Helping Hand Blues Band var en ren åbenbaring! Dér opførte aftenens fire velrutinerede musikere nemlig en fortræffelig blues-forestilling. Alle brillerede, både sammen og som solister. Her skal det bare understreges: Gå ud og oplev Nello & the Helping Hand Blues Band, hvis du har mulighed for det, for du får dig en ordentlig én på blues-opleveren.

Det varierede repertoire er blues i diverse afskygninger, og mange af numrene bliver leveret med et twist og det var friskt og nyt at høre! Og Niels Nello Mogensen optrådte som en både karismatisk og gennemtrængende bluessanger!”

Bluesnews

Om bandet

Niels Nello Mogensen, bas og vokal

Nello startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids. Siden 1996 fast mand hos Johnny Madsen. I dag også med Grarup Allstars som han var med til at danne. Årets DMA Live navn 2019.

Nello har booket og turnéret med stort set alle på de danske scene og med amerikanske blues navne som Blues Lights, Ron Hacker og Hook Herrera. Har desuden tre rock solo-albums som sanger og komponist bag sig.

Ronni Boysen, guitar

Ronni er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren, og arbejder fast eller på freelance basis for bl.a. Mud Morganfield (søn af Muddy Waters), med svenske Kokomo Kings og danske Trainman Blues. Årets Danske Bluesnavn 2013 og modtager af Blueskartellets Ærespris i 2010.

Mads D. Andersen, trommer

Mads turnerede som 21 årig med Otis Grand & The Big Bluesband 3 ½ år i hele Europa. Spillede der sammen med en række blues-verdensstjerner. Vendte hjem og joinede sin Bror Mike Andersens band i 6 år. Siden med både danske og udenlandske kunstnere, bl. a. Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen trio, og udenlandske Alan Haynes, Tony Vega og Kai Strauss.

Rasmus Stenholm, orgel

En af de mest benyttede organister på den hjemlige blues-scene. Rasmus’ eksplosive, virile og virtuose spil tager folk med storm. Fast mand i Kenn Lending Blues Band og Grarup Allstars.

Har arbejdet og turneret med folk som Henning Stærk, Rock Nalle, Sinne Eeg og Jesper Thilo. Tre solo udgivelser.
(Afløser Kjeld Lauritsen fra 2022)

Detaljer om eventet
 • Startdato
  2. marts 2022 19:30
 • Slutdato
  2. marts 2022 21:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv timer får start.
 • Pris
  Pris
  Medlemmer: 130,- Andre: 150,-
Venteliste

Vi opfordrer dig til at benytte ventelisten, hvis et arrangement er udsolgt. Du bliver automatisk tilbudt at blive skrevet på venteliste, når du forsøger at købe billet til et udsolgt arrangement.

Få nyhedsmails fra Elværket