Sagild & Rowedder

Sagild & Rowedder giver koncert på Elværket

Ny Nordisk Bossa Nova

Det kunne man lidt dristigt kalde Kim Sagild og Cecilie Rowedders samarbejde.

Nordisk Bossa Nova opstår i det dynamiske felt mellem på den ene side den latinske musik og tekstkultur, dansen, udendørslivet, temperamentet og det katolske. På den anden side det nordisk kølige, introverte, disciplinerede, protestantiske. Og allervigtigst – fællesnævneren – melankolien.

Med inspiration fra den tidlige Bossa Novas udtryk, har Cecilie Rowedder og Kim Sagild siden sommeren 2020 arbejdet på og forberedt indspilningen af en række originale titler skrevet af Kim Sagild.

Bossa Blue er Cecilie Rowedders albundebut.

Cecilie Rowedder er vokset op i hjem med klaver og jazz. Den primære inspiration er Ella Fitzgerald og Aretha Franklin. Skrevet om Cecilie Rowedder: “Hun er skøn, sprød stemme, fed klang, sødme og pitch”

Kim Sagild havde for få år siden 50 års jubilæum som musiker. Han har som guitarist spillet med det stilskabende Buki Yamaz, Bo Stief, Palle Mikkelborg og mange andre. Især i Buki Yamaz med blandt andre Aske Bentzon, Mikkel Nordsø og Kasper Winding blev kærligheden til bossanovaen og samba grundlagt og afprøvet i al dens mangfoldighed.

Cecilie Rowedder – vokal

Kim Sagild – guitar

Peter Vuust – bas

Lene Nørgaard – percussion

Detaljer om eventet
 • Startdato
  17. november 2023 20:00
 • Slutdato
  17. november 2023 22:00
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden koncerten.
 • Pris
  Pris
  Medlemmer af Elværket: 120,- Andre: 140,-
Få nyhedsmails fra Elværket