Swingin’ Duets

Swingin’ Duets med Mads Mathias og Vivian Buczek

Musikelskere i alle aldre kender de klassiske duetter som i generationer har forsødet vores kærlighed til vokaljazz: Ella og Louis, Ray Charles og Betty Carter, Tony Bennett og Lady Gaga. Alle har de leveret ikoniske øjeblikke, som vi bliver ved med at vende tilbage til.

I Danmark er vi i de sidste år blevet forkælet af Mads Mathias og hans stilsikre bud på en crooner af i dag. Med sin personlige vokal og afvæbnende humor har han begejstret et stort publikum, der rækker langt udenfor landets grænser.

Ovenpå en succesfuld Danmarksturne i 2022, hvor der blev spillet for fulde huse, præsenterer Mads Mathias nu igen den vidunderlige svenske sangerinde Vivian Buczek i Danmark.

Sammen med en delikat swingende og lydhør rytmegruppe af højeste kaliber vil Vivian og Mads Mathias tage egne sange og evigtgrønne evergreens under kærlig behandling.

Med sit virtuose og personlige bud på en jazzdiva anno 2023 har Vivian taget publikum og anmeldere i broderlandet med storm, og har sammen med Mads Mathias charmeret og begejstret publikum med en energi, der kan mærkes langt udover scenekanten.

Publikum kan se frem til en sprudlende koncertoplevelse, hvor Vivian og Mads Mathias i selskab med det hårdt swingende stjerneband giver deres bud på nutidig vokaljazz af international klasse.

Lineup:

Mads Mathias – vocal/sax

Vivian Buczek – vocal

Jesper Bodilsen – bass

Martin Andersen – drums

Zier Romme – piano

Detaljer om eventet
 • Startdato
  8. marts 2023 19:30
 • Slutdato
  8. marts 2023 22:00
 • Dørene lukker
  Dørene lukker
  En halv time før start.
 • Pris
  Pris
  Medlemmer: 150,- Andre: 170,-
Få nyhedsmails fra Elværket