The Tangofied Ensemble

’Torben Westergaard’s The Tangofied Ensemble’ er klar som kåde køer til at blive sluppet på græs igen i disse specielle tider!

Bassisten og komponisten Torben Westergaard er en alsidig herre, der med 13 cd-udgivelser i eget navn, turnerer i mere end 20 lande og knap seks års ophold i jazzens mekka New York, har sat sit præg på den danske såvel som den internationale jazzscene.

The Tangofied Ensembles første cd, Tangofied (2012), indspillet i Buenos Aires, var, udover fremragende anmeldelser, nomineret i to kategorier til Danish Music Award, Jazz, 2013. Den efterfølgende, Tangofied II, ligeledes både anmelderrost og DMA-nomineret, 2014, blev indspillet i dels Buenos Aires, dels København. Trilogien blev fuldendt i 2017 med Tangofied III, der fik mange roser med på vejen, både herhjemme som i udlandet.

Musikken kan beskrives som ’moderne tango jazz’ og trækker både på tangoens partitur-musik og jazzens improvisationssprog. Ønsket er at prøve at finde et tredje udtryk mellem tango og jazz – og at finde fællesnævneren i den blide melankoli, der bærer argentinsk tango såvel som nordisk jazz.

The Tangofied Ensemble:

Ida Nørholm (cello / DK)
Anders Banke (basklarinet / DK)
Alejandro Sancho (guitar / ARG)
Torben Westergaard (bas / komposition).

Detaljer om eventet
 • Startdato
  24. maj 2022 19:30
 • Slutdato
  24. maj 2022 22:15
 • Pris
  Pris
  Medlemmer: 120,- Andre: 140,-
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv timer før start.
Venteliste

Vi opfordrer dig til at benytte ventelisten, hvis et arrangement er udsolgt. Du bliver automatisk tilbudt at blive skrevet på venteliste, når du forsøger at købe billet til et udsolgt arrangement.

Få nyhedsmails fra Elværket