Veronica Mortensen trio

Veronica Mortensen har i dag har placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af publikum overalt, og anmeldere roser hendes udgivelser og livekoncerter til skyerne.

Stilistisk bevæger hun sig i den nordiske jazzgenre og hendes 5 albums i eget navn består hovedsageligt af egne kompositioner. Gennem årene har hun spillet en lang række koncerter i ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands, deriblandt DR Big Bandet og Aarhus Jazz Orchestra.

Med sig på scenen har hun to yderst smagfulde musikere, Mads Bærentzen på klaver og Morten Ramsbøl på kontrabas, der sammen vil fortolke Veronicas melodiske kompositioner. Mød en af vores bedste sangerinder, med en varm og ligefrem tilgang til jazzen.

Se mere på www.veronica.dk

Det bliver en stor aften!

Veronica og band swingede forrygende. Fredagens koncert på Fatter Eskil blev løftet op på et højt og fængende niveau. Der var simpelt hen punchog drive i det band. (…)smagfuld vokalmusik med både smittende energi og meget større ambitioner end blot at underholde.

Århus Stiftstidende *****
Del dette event
Detaljer om eventet
 • Dage
  Timer
  Min
  Sek
 • Startdato
  27. april 2023 19:30
 • Slutdato
  27. april 2023 21:45
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time før start.
 • Pris
  Pris
  Medlemmer: 140,- Andre: 160,-
Seneste indlæg
Få nyhedsmails fra Elværket