Events

Trylleforestilling for børn og voksne
35,-/60,-
27. oktober 2024
En hæsblæsende trylleforestilling efterfulgt af fremstilling af ballondyr.
Leif Davidsen holder foredrag på Elværket
185,-
25. september 2024
Mød forfatter Leif Davidsen og hør ham fortælle om hans nye bog I skyggen af krigen
Menneskedyret homo sapiens. Livestreamet foredrag
Gratis - book billet
16. april 2024
Livestreamet foredrag. Vi mennesker er et tilfældigt resultat af en broget evolutionsproces, og vi er en anatomisk rodebunke med lån af organer fra vores tidlige forfædre.
IG Nobel Prize - livestreamet foredrag
Gratis
9. april 2024
Livestreamet foredrag på engelsk. The Ig Nobel Prize is awarded for “peculiar research” that at first makes us laugh and then think deeply. Attend this lecture for a humour-filled dive into the prize-winning research. Meet Marc Abrahams and some of the recent prize winners.
Bomben - livestreamet foredrag
Gratis - book billet
19. marts 2024
Livestreamet foredrag. Atombomben kom til for over 75 år siden og præger stadig vores verden i dag. Hør både om hvordan bomben blev til og ændrede verden og om fysikken i hvordan atombomber virker.
Aldring - livestreamet foredrag
Gratis - book billet
12. marts 2024
Livestreamet foredrag. Vi lever længere og længere, og vores helbred er bedre end tidligere generationers. Men kan det blive ved at gå fremad? Eller er vi ved at nå en grænse for menneskets livslængde og helbred? Få svar på dette og hør om aldring af kroppen og dens celler.
Parasitter og mikrober -livestreamet foredrag
Gratis - book billet
20. februar 2024
Livestreamet foredrag. Når vi tænker på parasitter og mikrober, tænker vi ofte på det ubehag og den sygdom de kan være årsag til. Kan de også være vores venner?
Vejrudsigt - livestreamet foredrag
Gratis - book billet
27. februar 2024
Livestreamet foredrag. To vejr-eksperter fortæller om, hvordan meteorologerne laver en vejrudsigt? Og hvilke mekanismer er det der styrer vejret og atmosfærens udvikling?
Bogrelease Mit musikalske modersmål på Elværket
Gratis - book billet
1. november 2023
Mette Kathrine har besøgt spillefolk over det ganske land, hørt deres historier og lært deres melodier. Kom med til bogrelease!
Kender du Hende
75,-
19. november 2023
Mød forfatter Lykke Sand Michelsen og hør hende fortælle om nogle af danmarkshistoriens sejeste kvinder. For børn og interesserede voksne.
Få nyhedsmails fra Elværket