Familie-stomp med Jesper Mikkelsen

Jesper Mikkelsen er stomp ekspert, og leger med med groovy rytmer og fælles puls.

Stomp får blodet til at rulle i groovy rytmer gennem årerne på deltagerne, og kan rumme masser af deltagere, unge som gamle.

Jesper Mikkelsen / Beatfactory.dk medbringer et komplet STOMP-instrumentarie, så alle deltagere får et instrument at håndtere. Det hele munder ud i et pulserende, vuggende og groovy stomp-band. 

En afstressende og morsom oplevelse, der giver fornyet energi samt grin på læberne. Der er fokus på det sociale samvær og den store musikoplevelse.

https://www.beatfactory.dk/

Jesper Mikkelsen er uddannet Janitchar og Musikpædagog fra det klassiske musikkonservatorium og har været udøvende klassisk musiker i symfoniorkestre i næsten 25 år.

De seneste 20 år har Jesper lavet musikalske workshops for mere end 600 danske folkeskoler samt teambuildende workshops for mere end 400 danske virksomheder (ex. Lego Systems, Novo, Statoil, UEFA, Aalborg Kommune m.fl.) via beatfactory.dk.


Fokus har i mange år været på formidlingen af musik til børn og unge. Jesper startede derfor skolekoncerter.dk hvor han årligt har udviklet og afholdt et stort antal skolekoncerter i samarbejde med Statens Kunstfond og KODA.

Detaljer om eventet
 • Startdato
  4. september 2022 15:00
 • Slutdato
  4. september 2022 16:00
 • Pris
  Pris
  50,-
Få nyhedsmails fra Elværket