Lyt og strik

Lyt og strik - koncert på elværket

En festlig koncert med musikalske perler for fløjte, klarinet og klaver. En koncert med mulighed for at have håndarbejde, skitseblok eller andet mellem hænderne og knytte minder sammen med den skønneste musik. Koncerten har et særligt fokus på strik, men alle er velkomne, og det er selvfølgelig også muligt at lukke øjnene og bare nyde musikken. 

“Når jeg ser på de trøjer, jeg har strikket, så kan jeg ofte huske, hvad jeg har lavet mens jeg strikkede. Min champagne-cardigan er strikket til Astid Lindgren på lydbog i bilen og mens børnene legede i poolen i Frankrig. Der er også en hel del P1-morgen i maskerne, og noget af det er blevet strikket både forlæns og baglæns til Radioheads “A Moon Shaped Pool”. Jeg husker også tydeligt, hvad jeg strikkede sidste gang, jeg spillede mit livs bedste version af Juleoratoriet.” siger Ann Sophie, musiker og strikker. Vi knytter minder til maskerne, og denne koncert er en mulighed for at knytte et musikalsk minde sammen med det, vi har i hænderne. Det er et program, der viser noget utrolig lækkert klassisk musik, og der er mulighed for at strikke undervejs.

Som en del af koncerten kommer CLARA EGGERS og fortæller om sine designs og nogle af sine strikke-minder. I pausen er der mulighed for at fylde op i baren og se på Claras modeller. Her er der også mulighed for at se modeller og få lidt insidertips fra Sara Brockelmann, der har GENUINA GARN i Brabrand.

Koncerten er selvfølgelig også for alle, der ikke strikker. Musikken er skøn uanset om der strikkes undervejs! Programmet bliver en buket af franske perler for fløjte, klarinet og klaver, og vi skal bl.a. høre Forspil til en Fauns eftermiddag af Debussy og hans Interludes for klaver.

Fløjte: Ann Sophie Rønne Andersen

Klarinet: Patricia Martín

Klaver: Anne Sofie Sloth

Koncerten er muliggjort med støtte fra Augustinus Fonden og Aarhus Kommunes Musikpulje.

Detaljer om eventet
 • Startdato
  22. november 2023 19:30
 • Slutdato
  22. november 2023 21:30
 • Dørene åbner
  Dørene åbner
  En halv time inden arrangementet starter
 • Pris
  Pris
  100,- / 120,-
Få nyhedsmails fra Elværket